Sportstravel i Göteborg AB

SPORTSTRAVEL är en av Sveriges ledande sportresearrangörer och vår personal har flertal års gedigen erfarenhet ifrån sportresor, konferensresor och affärsresebranschen. Vi har även erfarenhet ifrån ungdom- och elitidrott med allt från spelare, ledare, tränare och klubbchefs meriter.

Vi arrangerar Golfresor, Träningsläger, Fotbollsresor och Cupresor. Vi har idag ett unikt kontaktnätverk i vår bransch som gör att vi kan erbjuda kvalitativa resor till våra resenärer. Med vår egna sportsliga erfarenheter gör det att vi är experter hur man vill ha det på sin resa.

Under Sportstravel i Göteborg AB finns det två varumärken idag

Sportstravel – Träningsläger, Cupresor, Fotbollsresor och Sportresor

Sportstravel Golf – Golfresor

Välkommen att boka din resa med SPORTSTRAVEL redan idag!

Våra öppettider:
Måndag – Fredag 08.30 – 17.30

Tel: 031 – 69 50 50

Epost: info@sportstravel.se

 

Vid betalning till Sportstravel gäller följande enligt nedan

Inom Sverige

Bankgiro:
374-0032
Utanför Sverige

IBAN: SE38 6000 0000 0009 7558 3468

SWIFT:HANDSESS

Swish

123 237 0591

 

 

1

Marknadens bästa utbud av Golfresor

2

Förstklassig service

3

Personlig service

4

Ställd resegaranti

5

Medlemmar i Svenska resebyrå- och arrangörsföreningen

6

En och samma kontaktperson under er resa!

Varför boka er resa med Sportstravel

Vi på Sportstravel jobbar ständigt efter att vara så bra som möjligt och därför jobbar vi hårt med att säkerställa vi erbjuder marknadens bästa utbud av golfresor till bäst priser.

När man bokar en golfresa med Sportstravel får man även tillgång till sin personliga kontaktperson hos oss som är med en på vägen och planerar golfresan tillsammans med er för att just ni skall få den bästa upplevelsen!

Kontakta oss redan idag för att boka er nästa golfresa!

 

William Gustafsson
William Gustafsson

En sportfantast utöver det vanliga med fotboll, basket och golf som givna favoriter. Williams entreprenörsanda och drivkraft för resor lyser rakt igenom när han ständigt gör sitt yttersta för att hjälpa er på er resa. William har flertal års erfarenhet från 2 sportresebyråer samt en av Sveriges största affärsresebyråer och har genom åren byggt ett starkt kontaktnätverk för att erbjuda prisvärda och kvalitativa resor.

Kuriosa: William är har ett brinnande intresse för fotbollsarenor och dess arkitektur.

Viktor Håkansson
Viktor Håkansson

Viktor är en riktig föreningsmänniska ut i fingerspetsarna. Spelare, lagkapten, tränare, lagledare & styrelseledamot har Viktor hunnit med och varit verksam i två större föreningar i Hallands Fotbollsförbund. Viktor har erfarenhet som butikschef för en av Sveriges ledande matkedjor. Viktor arbetar med träningsläger och fotbollsresor.

​Kuriosa: När Viktor inte arbetar hänger han ofta på gymmet och nere på fotbollsplanen som aktiv tränare för ett ungdomslag.

Ta del av erbjudanden och
kampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev redan idag.

Tack!